Posts Are Coming Soon
Stay tuned...

Kjærligheten trenger pleie!


Kjærligheten trenger pleie - forfall kommer av seg selv

Er det noe vits i å markere Valentinsdagen? All den tid paret har på agendaen å pleie kjæresteforholdet i det daglige, tenker jeg at det strengt tatt ikke er nødvendig med en egen dag for å feire kjærligheten - da feirer vi kjærligheten mye oftere enn en gang i året.

For veldig mange tar imidlertid hverdagens gjøremål med barn, jobb, skole, fritidsaktiviteter, hus & hytte så mye tid at noe må ofres og i langvarige forhold er det ofte kjæresteparet som er salderingsposten. For disse parene kan det være godt med en liten "reminder" om at kjærligheten trenger pleie.

Valentine's Day kan være en gylden anledning til å gjøre noe spesielt sammen med sin kjære. Prøv å huske hvorfor dere ble et par og hva du setter pris på hos partneren din. Det kreves innsats & engasjement for å holde kjærlighetsforholdet ved like - forfall kommer av seg selv!

Bruk Valentine's Day som en "unnskyldning" for romantikk

Valentine's Day blir hva du gjør det til og det behøver ikke koste så mye. Jeg synes det er hyggelig med en liten markering og lager f.eks. hjemmelaget kort til mannen min og det gjør han til meg også - og så lager vi ekstra god middag og pynter med levende lys. Har dere mulighet så kan det selvfølgelig være hyggelig å benytte anledningen til å spe på med noe ekstra.

Når du skal gjøre noe spesielt for kjæresten er det en fordel å vite hva kjæresten synes er romantisk. Ofte tar vi utgangspunkt i oss selv - er vi heldige stemmer dette overens med kjærestens tanker om hva som er romantisk. Det gir imidlertid ikke helt full pott å invitere kjæresten med på noe som bare du liker. Finn ut hva kjæresten din liker å gjøre sammen med deg og legg gjerne inn et overraskelsesmoment som bonus.

På romantikk-toppen:

1. Røde roser med personlig kort

2. Candle-light-dinner

3. Champagne & Jordbær/Vin & Sjokolade

4. Massasje/spa

5. Romantisk film i armkroken

Lykke til & ha en romantisk Valentine's Day!!

Yvonne :)

#Valentinsdagen #ValentinesDay #Kjærlighet #Parterapi #Romantikk

Recent Posts
Arkiv
Search By Tags
No tags yet.

​© 2013 by Yvonne Haugen Ihle

All rights reserved.

Følg meg også på Facebook,

Instagram & Twitter

  
  • Facebook Metallic
  • Instagram Metallic
  • Twitter Metallic

​yvonne.ihle@hotmail.com

tlf: 905 30 634

Rolls vei 4,

1820 Spydeberg