Posts Are Coming Soon
Stay tuned...

Hvorfor blir jeg så frustrert?


Hvis jeg isteden deler hva jeg trenger, uten å anklage vil det være lettere for min partner å møte mitt behov. "Jeg er veldig sliten om dagen og trenger at vi sammen går gjennom arbeidsfordelingen her i huset." Vær tydelig på hva du har behov for isteden for å kritisere den andre. Da vil det være en høyere sannsynlighet for å få til en konstruktiv diskusjon.

Frustrasjonen (eller irritasjon eller skuffelse) oppstår når jeg har en forventning om at den andre burde ha skjønt hva jeg forventet at han skulle gjøre - eller jeg tenker at han burde ha gjort det som jeg ville gjort hvis jeg hadde vært i den situasjonen. Saken er dessverre, at ingen av oss er tankelesere - til tross for lang tid sammen og man skulle tro at han burde ha forstått... så nei, han (eller hun) tenker ikke på akkurat samme måte som deg og derfor er det nødvendig å dele det du tenker, håper og forventer. Når du deler forventningene dine - har partneren din en mer fair sjanse til å møte deg på dine behov, og dere kan ha en mer fruktbar samtale uten forsvar og angrep. Prøv så kan du se :)

Yvonne :)

#frustrasjon #irritasjon #sliten #samtale #kommunikasjon #samtaleterapi #skuffelse #forventninger #samliv #parterapi

Recent Posts
Arkiv
Search By Tags
No tags yet.

​© 2013 by Yvonne Haugen Ihle

All rights reserved.

Følg meg også på Facebook,

Instagram & Twitter

  
  • Facebook Metallic
  • Instagram Metallic
  • Twitter Metallic

​yvonne.ihle@hotmail.com

tlf: 905 30 634

Rolls vei 4,

1820 Spydeberg